”geen tijd”

“ik weet niet hoe het moet”

“niet alles past erin”

“komt nog wel”

“wat moet ik dan zeggen?”

“hoe bereik ik mijn doelgroep?”

“ik heb geen professionele apparatuur”

Sinds kort bieden Tolknet en andere bemiddelingsbureaus en websites tolken de mogelijkheid om een introductiefilmpje toe te voegen aan hun profielpagina – of gaan dit nog doen. De reacties van tolken op dit nieuwe initiatief is vooralsnog erg voorzichtig: tolken zeggen vaak dat ze niet weten hoe ze een filmpje moeten maken, wat ze überhaupt moeten zeggen en ze vragen zich af of het wel verstandig is.

Geen zorgen!

We gaan het je gemakkelijk maken. Een dove tolkgebruiker (moedertaalspreker van NGT) en een tolk/taalkundige gaan je helpen bij het maken van een filmpje waarin jij als tolk het beste naar voren komt. Dennis kijkt mee naar jouw methode en gebarenkeuze. Yvonne kijkt naar jouw tekst. Zo krijg je een kwalitatief goed product dat alle modaliteiten kan dekken. Vraag je je af welke modaliteit je moet kiezen? Dan maak je toch meerdere filmpjes!

Het opnemen gebeurt op een professionele manier, voor een groen scherm in een studio.

We bieden een pakket met daarin:

• Advies over wat je gaat vertellen (15 minuten)
• Advies over hoe je je verhaal doet (15 minuten)
• Opname en feedback (60 minuten)
• Montage (30 minuten)
• Kant en klaar filmpje dat je op jouw eigen kanalen kunt delen (Full HD)

Voor het pakket betaal je één bedrag van € 200,- (excl. btw). Voor elke modaliteit extra betaal je € 75,-. Tegen een meerprijs zijn ook andere extra’s mogelijk, zoals een andere achtergrond of ondertiteling.

Het consult en de opnames vinden plaats in Groningen. Voor aanmelden of meer info: me@www.dennishoogeveen.com.